Елена Сергова отново е сингъл Финалистката от втория сезон на Ергенът“

...
 Елена Сергова отново е сингъл
Финалистката от втория сезон на Ергенът“
Коментари Харесай

Не й върви! Ергенката Елена зарязана от годеника!

 Елена Сергова още веднъж е сингъл

Финалистката от втория сезон на „ Ергенът “ не стигна до мечтаната женитба. В риалити формата тя също остана втора, само че ергенът Евгени Генчев избра Валерия Георгиева пред нея.

Живее или не с нея, само че информацията за „ огромната му обич “ с кучкарката виси на косъм.

Но и на писателката не й потръгна в любовта. Тя разгласи че се е разделила с приятеля си, който й бе избраник, с който даже възнамерявали женитба.

Но тъкмо когато щастието  й се усмихна след формата, нещастието отново застигна Елена Сергова. А нейният избраник, към този момент някогашен, даже бе сравняван с Антония Бандерас.

Тя толкоз доста го обичаше, че се реалокира да живее с него в Белгия, където той живее и работи от години.

Дори към този момент била избрала булчинската рокля. „ Видях я и разбрах, че това е моята рокля…Само че се оказа, че не е за мен “, в типичния си жанр разгласи за раздялата Елена с въпросния избраник.

Тя не показа в нета повода, поради която се разделили. Оказа се, че гаджето й бил бройкаджия и тя схванала това по сложния метод.

А нейни приятелки я утешават, че по-добре в този момент да го разбере, в сравнение с след това, когато стане късно. Елена Сергова пък разгласи, че си търси нов апартамент чартърен, където да живее след раздялата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР